En morgonrutin med andning, meditation och eteriska oljor

Jag heter Christine och är en holistisk yoga- och meditationsinstruktör. Jag har en passion för ett naturligt liv och välbefinnande.
En morgonrutin med andning, meditation och eteriska oljor

Jag vet att livet kan vara stressigt och tära på energin. Jag har sett de negativa effekter som stress kan ha på kroppen. Som tur är finns det enkla verktyg som kan hjälpa dig att återfå balansen och sänka din vilopuls.

Det är de enkla rutinerna i din vardag som gör skillnaden mellan ett stressat sinne och ett lugnt sinne. Det är därför jag har utbildat mig inom holistisk yogaterapi, yinyoga, restorative yoga, meditation och andningsövningar. Min jakt på kunskap har fört mig till Bali, Sri Lanka och Indien, där jag har träffat lysande lärare och utövare. Jag hoppas att min kunskap och erfarenhet kan hjälpa dig att få mer lugn och välbefinnande i ditt liv.

 

Min morgonrutin 

För mig är morgonrutinen nyckeln till en bra och lugn start på dagen. På morgonen kan du ta dig mer tid för en rutin eftersom det är lättare att avsätta tid som är fri från distraktioner, innan de hektiska dagliga aktiviteterna börjar. Morgonen sätter också tonen för resten av dagen, så ta vara på den!

Det första jag gör när jag vaknar är att sätta på min vackra volantdiffusor. Jag brukar diffusera ekologisk, ren eterisk olja av bergamott eller eukalyptus från Volant. Bergamott har en fräsch citrusdoft som får mig att tänka på sommar och sol, medan eukalyptus påminner mig om spa och välbefinnande. Jag hittar min yogamatta i ull och ställer min diffusor bredvid den.

 

Volant Diffuser
Sale price99 €
Läs mer

5 färger tillgängliga

 

Recept på hälsosam juice: Grönt välbefinnande

1 stjälk selleri
1 citron
1 handfull spenat
1 handfull grönkål
5 cm ingefära

Kör ingredienserna i en slowjuicer. Om du inte har en slowjuicer kan du använda en vanlig mixer med 100 ml vatten och sila bort vattnet efter mixningen. Jag tar sedan med mig juicen till min yogamatta.

#Trustpilots främsta varumärke inom välbefinnande